18.10.2017

Mölkyn tuunailua

Tämmötteiset kuvat löytyi vielä valokuva kansion kätköistä. Meillä oli tarkoitus mieheni kanssa että meidän hääjuhlassa oltaisiin illalla pelanneet vieraiden kanssa Mölkkyä. Joten ajattelin sitten maalata meidän vanhan Mölkky pelin vähän siedettävämmän näköiseksi.
Olin ostanut aiemmin Lidl:istä metalli efektillä olevia akryylimaaleja jotka nyt sitten otin käyttöön.


Ensin pohjamaalasin kaikki palikat, ja tietenkin käytin mahdollisimman montaa väriä. Samalla pääsin sitten katsomaan kuinka hyvin tuo metallinen efekti näkyi. Oikeestaan yllättävän hyvin :)


Kun meidän häät olivat 17.7.2017 niin numerot 1 ja 7 valikoituivat spessunumeroiksi. Niihin maalasin sydämet. Nämä kaatamalla oli tarkoitus juoda aina yksi snapsi.
 




Lopuksi maalasin mustalla värillä numerot paremmin näkyviin vielä.



Näihin spessu palikoihin maalailin vielä sydämiä sinne sun tänne, vähän ehkä meni överiksi, mutta kai sitä joskus saa :D





Nyt kun arki on pallannut uomiinsa ja syksy on tullut kunnolla saan muistella ihanaa hääpäivää jo hieman kaiholla. Suunnittelu ja kaiken tekeminen oli mun kevään ja kesän ajankulusta iso osa elämää. Nyt oon myynyt jo suurimman osan koristeista pois, surullista joo, mutta ei oo oikein tilaa säilyttää niitä joten oli kait aika luopua. Mölkky kyllä jäi vielä meille, siitä ei luovuta koska tykätään sitä ihan perheen kesken pelata joten se nyt ainakin jää muistoksi.

1 kommentti:

Projekti piparkakkutalo

Kuvat ja piparkakkutalo ovat viime vuodelta. Ei ollut oikeen sopivaa ajankohtaa ennen tätä näitä postata. Tai no mikäs ois estänyt aikaisemm...