1.11.2017

Meidän pieni Halloween

Tänä vuonna ei ihan hirveesti panostettu Halloweeniin, mutta vähän kuitenkin. Lapseni olivat kotona ja siksi halusin edes jotain heille laittaa. Pojilla oli myöskin eka Halloween disco koululla ja sitä vartenhan piti vähän pukeutua. Ylimmäisessä kuvassa on nuorimmainen poikani ja sen alla vanhempi poikani. Disco oli mennyt kivasti ja muutenkin oli ollut hauskaa.



Pitkästä aikaa päätin tehdä myös marenkeja, näistä piti tulla kummituksia, mutta en koskaan saanut aikaiseksi tehdä näille naamoja. Mutta hyvin meni kaupaksi ilman naamojakin :) Näistä inspiroituneena teen jouluksi varmaan jotain sen ajan teemaan sopivia marenkeja myös.


No nyt sitten olohuoneen koristeluun. Ja vain olohuone oli koristeltu joten ei onneksi hirveesti siivottavaa tullut. Paljon hämähäkin seittiä ja hämähäkkejä, muutamia lepakoita ja pikkuruisia kurpitsa lyhtyjä. Niin ja tietenkin teemaan sopivia ilmapalloja.
Kaupoissa ei ollut tänä vuonna lainkaan isompia kurpitsoja tarjolla joten kurpitsan kaiverrus jäi sitten siitä syystä tänä vuonna tekemättä :(









Päätän tämän postauksen tälläiseen irvistyskuvaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Projekti piparkakkutalo

Kuvat ja piparkakkutalo ovat viime vuodelta. Ei ollut oikeen sopivaa ajankohtaa ennen tätä näitä postata. Tai no mikäs ois estänyt aikaisemm...