11.8.2017

Morsiuskimppuni

Mulla oli ensin tarkoituksena teetättää ihan kukkaliikkeessä morsiuskimppu mutta ongelmaksi muodostui se että halusin kimpun myöskin juhliin enkä vain pelkästään vihkimistilaisuuteen. Oikeat leikkokukat eivät olisi millään säilyneet hyvinä niin pitkää aikaa kuin maanantaista lauantaihin.
Joten kävinpä kattelemassa mitä Wish:in valikoimasta löytyi...
Ja kaikkihan sieltä löytyi. Kimpusta puuttuu vielä myöhemmin lisätyt violetit metalli perhoset jotka sain päähäni lisätä kimppuun ihan vähän ennen vihkimistä. Ja tuo helminauha ei myöskään ole Wishiltä tilattu mutta muuten kaikki tarvittava oli tosiaan sieltä ja koko kimpun yhteishinnaksi tuli posteineen noin 15€.
Ei mun mielestä paha, kun aattelee että tää kestää mulla hamaan tulavaisuuteen saakka kuihtumatta.




Vanhempi poikani avusti kiltisti kuvauksissa ja sain hänen nassunsa rajattua kuvista pois, hän kun ei missään tapauksessa kuulemma mikään morsian oo :D

Vieläköhän te jaksatte lukea näistä mun hää jutuista vaiko alkaako mitta olemaan täysi? No jos vaikka ens postaus olisi jotain muuta. Materiaalia löytyy hirveesti kännykästä jahka vaan saan ne koneelle siirrettyä joten jutun juurta on.

Mutta palaillaan taas ens viikolla ja yritän ehtiä postailemaan taas normi tapaan alku viikosta.

2 kommenttia:

  1. Kaunis kimppu! Laskeutuu nätisti. :) Kyllä näitä juttuja jaksa lukea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja kiva kuulla että oot viihtynyt kirjoitusten parissa :)

      Poista

Projekti piparkakkutalo

Kuvat ja piparkakkutalo ovat viime vuodelta. Ei ollut oikeen sopivaa ajankohtaa ennen tätä näitä postata. Tai no mikäs ois estänyt aikaisemm...