20.3.2017

Kuva kokoelma talvelta

Talven aikaan tuli jotakin pientä iltaisin puuhasteltua.
Suolan kasvattamista olen aikaisemminkin kokeillut ja huonosti siinä silloin onnistunut. Nooh, yrittänyttähän ei laiteta, joten piti kokeilla taas tänäkin vuonna. Uuden mallinen vaasi/maljakko. Uusilla ohjeilla ja meidän pesuhuoneen lämmin lattia. Näin hyvin tämä nyt sitten kasvoi. Ja oikeesti aikaa meni vain 3 vuorokautta!



Mä oon jo kolmisen vuotta ostanut erinvärisiä orchideoja (aivan ihania kukkia, joskin suhteellisen vaativia tapauksia). Kukkapöydällä niitä on nyt jo melkoisen monta, joulua vasten tietenkin piti jotain vähän jouluisempaa saada sinne sekaan. Kaksi latvainen valkoinen amaryllis pääsi tänä vuonna mun joulukukka asetelmaan. Sylinteri vaasiin kukka ruukussaan. Ruukkuun teippailin paristoilla toimivat valkoiset led-lamput. Vaasiin ruukun päälle kaadoin tekolunta ja sen päälle tiputtelin koristekiviä. Itse vaasiin liimailin lumihiutale ikkuna "tarroja". Nää tarrat ei oo sellaisia missä olisi liimapintaa vaan pysyvät lasissa ns. staattisen sähkön voimalla. Kiva kun niistä ei jää ikkunoihinkaan mitään liimatahroja.

Ikkunalaudalla olevat kynttilät ovat paristokäyttöisiä... ei tulis mieleenkään elävää tulta pistää noin lähelle verhoja.


Tuulikaapin oveen tein itse kranssin kun en löytänyt kaupasta mitään mieluista. Linnut on ostettu kirpparilta, kranssikehys löytyi varastosta kotoota, narut ja varvut on ostettu muistaakseni Lidlistä joskus ennen joulua. Kolme komponettiliimalla liimailin linnut ja varvut paikoilleen. Kyseinen liima on paljon pitävämpää kuin kuumaliima näin painavissa kohteissa kuin nuo linnut olivat. Ja mun mielestä jopa joustavempaa. 



Rappukäytävän ala-aulaan senkin päälle tein tämmöisen asetelman. Sain tälle joululle/talvelle vihdoin ja viimein ostettua hopeisen peuran <3 Valopuu on parisen vuotta vanha tuunaus. Tuollaisiin kide/hileoksiin oon kieputellut kylmän valkoiset led-valosarjan. Vaasissa on valkoista koristehiekkaa painona jotta oksat pysyvät pystyssä. Punaista helminauhaa löytyi viimevuoden kuusen koristeiden seasta, samoin kuin nuita punaisia glitterpalloja. Suhteellisen kivan asetelman näistä sai aikaiseksi :)



Vaikka talvi alkaakin olemaan menneen talven lumia ja joulukin niin lääst seesong, niin halusin kuitenkin nämä kuvat teille näyttää ja postata. Koska ens talvena ja jouluna on varmasti taas jotain uutta.

Oiskos seuraavaan postaukseen taas jotain häihin liittyvää? Saa muuten ihan ehdottaa aiheita :) Jos vaikka jotain pystyisi niistä sitten toteuttamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Projekti piparkakkutalo

Kuvat ja piparkakkutalo ovat viime vuodelta. Ei ollut oikeen sopivaa ajankohtaa ennen tätä näitä postata. Tai no mikäs ois estänyt aikaisemm...