16.3.2017

Uuden harrastuksen alku

Mä oon pienen elämäni tehnyt käsilläni ns. kaikkea mihin vaan taidot riittää. Käsitöitä laidasta laitaan, näperrän ja askartelen. Maalaan ja piirrän. 
No nyt kun facebookin kautta olen aika monessa jollain tapaa harrastuksiini liippavilla ryhmissä, törmäsin tälläiseen Diamond Painting hommaan. Itse kaava näytti hyvin pitkälti samanlaiselta mitä ristipistotöissä on. Sillä erolla ettei tässä työssä käytetä ollenkaan lankaa. Kuva on painettu kanvas-kankaalle. Ja kuvio tehdään liimaamalla kankaaseen timantteja/strasseja. Kankaassa itsessään on siis liima ja timskut tulevat numeroiduissa/koodatuissa pusseissa. Timskut asetellaan kankaalle "kynällä" jonka kärjessä on kolo jonhon sitten painetaan semmoista vahamaista ainetta ja kynä tarttuu timskuun hienosti kiinni. Hyvin mutta kuitenkin niin hennosti että liima pitää timskun sitten kankaassa kiinni.
Itse päätin aloittaa työllä joka ei ole 100% timanttien peitossa. Mulla meni tämän tekemiseen pari iltaa sillä mentaliteetilla etten nää enkä kuule mitään tai ketään sillä välin kun teen työtä :D

Salamavalon kanssa kuvattu

Ilman salamavaloa kuvattu

Kehystettynä ja seinältä paikkansa löytäneenä :)
Tämä työ on tilattu Wishiltä ja tuli posteineen, alveineen maksamaan muistaakseni n.10€ joka mun mielestä ei oo hirveen paljoa. Suomesta saa näitä kyllä myös mutta hinnat ovat oikeesti ihan omaa luokkaansa. Tän koko suunnilleen A4 koko. 
Tilasin jo uuden, senkin Wishin kautta. Se onkin sitten jo ihan erikokoinen 60x30cm ja on 100% Full area :) Täytyy ottaa teille sitten jossain vaiheessa kuvaa kun tulee ja vaikka eri työvaiheista jos vain haluatte. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Projekti piparkakkutalo

Kuvat ja piparkakkutalo ovat viime vuodelta. Ei ollut oikeen sopivaa ajankohtaa ennen tätä näitä postata. Tai no mikäs ois estänyt aikaisemm...